DANI POPA A PRINS ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun „unsprezece”.
Iată cum arată „Echipa ideală” a etapei a 23-a:
PORTAR
Victor Râmniceanu (FC Voluntari /30 de ani) – Graţie intervenţiilor sale, ilfovenii sau întors de la Cluj cu un punct. Prinde echipa etapei pentru a doua rundă la rând.
FUNDAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) -Este cel mai în formă jucător din lotul lui Dinamo. Contra covăsnenilor, a acoperit bine întreg flancul drept al roş-albilor. Grigore Turda (FC Argeş/ 23 de ani) -Titularizat pentru a şasea oară în primul său sezon în CASA Liga 1, fundaşul piteştenilor şi-a trecut în premieră numele pe tabelă, golul izbutit fiind unul de trei puncte.
Erico da Silva (UTA / 31 de ani) – A înscris a patra oară pentru UTA în ediţia curentă, fiind golgheterul arădenilor. Trei dintre goluri au fost marcate în prelungiri! Alexandru Vlad (FC Voluntari /31 de ani) – A consumat multă energie pe durata partidei. Banda dreaptă a campioanei nu a mai fost la fel de periculoasă şi datorită evoluţiei sale.
MIJLOCAŞI
Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova / 31 de ani) – A dominat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi, dar aţi participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni. Romario Pires (FC Hermannstadt / 32 de ani) – Pe lângă golul înscris, al patrulea în ediţia curentă, a impresionat prin efortul depus pe durata jocului. Dario Canadija (Astra / 26 de ani) – A făcut un meci fără greşeală. A reuşit şi primul gol din carieră în campionatul României.
ATACANŢI Daniel Popa (Chindia / 25 de ani) – Se
simte excelent acasă, la Târgovişte, dovadă fiind evoluţiile sale. A înscris pentru a şasea oară în 20 de jocuri, în care a mai bifat şi două pase decisive. Mattia Montini (Astra /28 de ani) – A contribuit la succesul giurgiuvenilor de la Iaşi cu un gol, al 20-lea în Liga 1, şi o pasă decisivă.
Mahmoud Al-Mawas (FC Botoşani / 28 de ani) – A finalizat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea! A fost a treia reuşită în 11 jocuri pentru vârful sirian.
ANTRENORUL ETAPEI
Liviu Ciobotariu (FC Hermannstadt / 49 de ani) – A pregătit perfect meciul din punct de vedere tactic. A bifat prima victorie pe banca sibienilor, iar jocul echipei este unul în creştere de la instalarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LUPTĂTORI LA MUNTE

In această perioadă, luptătorii Clubului Sportiv Târgovişte şi-au stabilit cartierul general la Voina, unde desfăşoară un stagiu centralizat de pregătire. Sportivii se antrenează din greu sub comanda antrenorului Cornel Cornea. Antrenamentele din cantonamentul de la Voina se bazează foarte mult pe dezvoltarea condiţiei fizice, pe dezvoltarea forţei şi pe cea […]