Dâmbovițenii se pot întâlni miercuri, 10 august cu reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti

1 0

Miercuri – 10 august 2022 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii.  

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, situat în municipiul Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.

Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe.  

Pentru operativitate, dar și pentru respectarea unor măsuri de siguranță medicală, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. 

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Ploiești al instituției Avocatul Poporului 0244 – 593 227.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primul meci pe Stadionul „Eugen Popescu” s-ar putea juca spre finalul toamnei

Primarul Municipiului Târgoviște a  prezentat, într-o conferință de presă la fața locului,  proiectul de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu” și principalele evoluții din ultimele aproximativ 30 de zile.  „Ca valoare a investiției, precizez că efortul financiar al Primăriei Târgoviște se apropie de 40.000.000 lei, din toamna anului 2019 și până […]