DÂMBOVIŢENII POPA ŞI CORBU AU JUCAT ÎN VICTORIA CU TERMALICA BB

Mihai ROŞOIU
0 0

După succesele cu Aris Limassol şi Austria Viena, Dinamo a învins-o şi pe Termalica BB (Polonia), scor 1-0.
Unicul gol al roş-albilor a fost reuşit de Diogo Salomao, din penalty, acesta punctând pe finalul primei reprize, în minutul 42.
Dinamo a început în următoarea formulă: Brănescu – Corbu, Maric, Katsikas, V. Olteanu – Mahlangu, Dudea – I. Gheo-rghe, Moldoveanu, Salomao – D. Popa. Au mai jucat: Eşanu – Romera, Nedel-cearu, M. Popescu, Nica, Monroy, Nasci-mento, Hanca, Nemec.
„Am jucat în prima repriză cu cei care au evoluat mai puţin cu Austria Viena. Cei care au jucat, au făcut-o foarte bine, mai ales că am întâlnit o formaţie agresivă.
Ne-am făcut foarte bine treaba şi suntem pe drumul bun. Victoriile aduc victorii, pentru mine sunt foarte importante, chiar dacă sunt meciuri amicale, de pregătire”, a comentat Vasile Miriuţă, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA LUI ADI BOGOI, VICTORIE IN AMICALE

După o primă săptămână de reacomodare la efort, în care a avut programat câte un antrenament pe zi, Pandurii a susţinut, marţi după-amiaza, primul amical al iernii. Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, echipa antrenată de Adrian Bogoi a întâlnit ocupanta locului 13 din Seria 4 a Ligii a 3-a, […]