DÂMBOVIŢENII DE LA FCSB, ATACAŢI PE INSTAGRAM

Mihai ROŞOIU

Florin Tănase şi Mihai Bălaşa au avut parte de un start de sezon destul de dificil. Dacă mijlocaşul ofensiv a fost deposedat de banderola de căpitan, Mihai Bălaşa a fost şi el de multe ori ţinta patronului FCSB Gigi Becali. Acum, cei doi au parte de noi critici, pe instagram, din partea fanilor roş-albaştrilor.
Florin Tănase a încărcat pe internet o poză cu penalty-ul executat la meciul cu Dunărea Călăraşi, câştigat de roş-albaştrii cu 2-0. Tănase a transformat lejer lovitura de pedeapsă obţinută de Raul Rusescu, dar cu toate acestea, fanii FCSB nu l-au menajat pe fostul căpitan al FCSB.
Astfel, fanii FCSB l-au criticat pe Florin Tănase. „Mai jucăm şi noi fotbal?” a fost unul dintre comentariile pe care decarul stelist le-a primit la poza în cauză.
Nici Mihai Bălaşa nu a scăpat de fanii supăraţi. Dacă iniţial Bălaşa a avut un schimb de bezele cu Florin Tănase, el a devenit apoi ţinta ironiilor pentru fanii FCSB. Însă, dacăTănase a preferat să ignore microbiştii care îl contestă, Mihai Bălaşa nu s-a ferit să le răspundă acestora.
Microbist: „Ce terminat eşti,
Bălaşa!”
Mihai Bălaşa: „Zi pe cuvântul
tău?”
Microbist: „Glumesc, fratelo, nu mai ştii de glumă?”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢ