DÂMBOVIŢEANUL TĂNASE, UNUL DINTRE CEI MAI BUNI FOTBALIŞTI AI ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Florin Tănase (22 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor, în prima parte a sezonului, dar nu este încă la 100% din potenţialul său. Despre forma de moment a mijlocaşului a vorbit şi Florin Bratu, selecţionerul naţionalei U18 a României.
„L-am văzut pe Tănase în meciul împotriva Olandei, pe Arena Naţională, şi am observat că a avut probleme în duelurile unu contra unu cu adversarul, din punct de vedere al forţei. Aici, la nivel internaţional, sunt probleme. Dar, nu e vorba numai despre el. Şi eu am avut probleme, şi alţi jucători români au probleme atunci când dau peste adversari de top”, a spus Florin Bratu, invitat în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.
Fostul atacant a mai spus că Tănase mai trebuie să acumuleze masă musculară pentru a fi capabil să facă faţă şi unor astfel de dueluri. „Cât despre perioada de acum, Tănase este într-o revenire de formă, într-o dispoziţie bună, dar mai are nevoie de puţină cărniţă, cum spunem noi. Florin Tănase este un fotbalist decisiv, un atacant cu execuţii de careu, un fotbalist pe care şi l-ar dori orice echipă, dar trebuie să mai lucreze”, a mai adăugat Florin Bratu, la Digi Sport.
Florin Tănase e cel mai bun jucător din Liga 1 în luna decembrie. Dennis Man, jucătorul căruia Gigi Becali i-a făcut o clauză imensă, de 50 de milioane de euro, a ieşit pe primul loc în etapa a 22-a, la Fotbalistul lunii, anchetă realizată de Digi Sport. El a fost urmat de trei jucători clasaţi la egalitate, astralul Alexandru loniţă II şi oltenii Alexandru Mitriţă şi Alexandru Băluţă. Pentru Dennis n-a fost suficient însă pentru victoria în clasamentul general din decembrie, care i-a revenit căpitanului FCSB-ist Florin Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mesaj de la selecţioner pentru morenarul Andrei Ivan "SĂ-ŞI REVINĂ ŞI SĂ JOACE!"

Cosmin Contra a stabilit programul staff-ului său pentru perioada de iarnă şi vine cu o noutate. Dacă înainte fiecare membru din echipa selecţionerului României se ocupa de anumite echipe, acum lucrurile vor sta altfel. Contra şi secunzii săi vor ajunge pe rând în cantonamentele echipelor de club, pentru a-i vedea […]