DÂMBOVIŢEANUL TĂNASE NU VREA LA STEAUA

Mihai ROŞOIU

tanaseFlorin Tănase a intrat pe radarul Stelei de mai bine de un an, însă şansele ca acesta să ajungă în curtea campioanei sunt minime. Mijlocaşul ofensiv a recunoscut că obiectivul său e un transfer în Vestul Europei.
La nici 21 de ani împliniţi, fotbalistul lui Hagi e cel mai tânăr român din Top 10 al golgheterilor Ligii 1. El mai are contract 3 ani şi jumătate cu formaţia „Regelui”, dar e greu de crezut că şi-l va duce la capăt având în vedere evoluţiile excelente.
Steaua i-a luat „urma” de ceva timp, însă atât pretenţiile financiare ale lui Hagi – peste 1 milion de euro -, cât şi dorinţa jucătorului fac imposibilă în acest moment o mutare. De altfel, Gigi Becali a confirmat aseară că sunt şanse mici să transfere pe cineva de la Viitorul. „Eu aş vorbi cu Hagi despre transferuri, dar nu cred că el vinde jucători. După Steaua, Viitorul este cea mai bună echipă din campionat”, a spus latifundiarul, la capătul partidei încheiate cu 1-0 în favoarea roş-albaştrilor.
„Orice jucător se gândeşte la transfer, dar nu mă gândesc la Steaua. Vreau să evoluez în străinătate”, a explicat Florin Tănase, pentru Digi Sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Corul de "Jandarmi Mureşeni", condus de maior Ciprian Istrate, a adus magia Crăciunului la Facultatea de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii Valahia

Prof. univ. dr. Ion Stegăroiu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Valahia a organizat, ca în fiecare an, manifestarea artistică prilejuită de Sărbătoarea Naşterii Domnului, intitulată „Sărbătoarea Bradului de Crăciun”. Această serbare a adus lumină, bucurie şi căldură în sufletele cadrelor didactice, personalului auxiliar, dar mai ales în […]