DÂMBOVIŢEANUL TĂNASE, CRITICAT DE FANII FCSB

Mihai ROŞOIU

Florin Tănase a înscris primul gol al FCSB-ului din meciul cu Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, dar decarul a fost criticat de fani la finalul duelului care a avut loc pe stadionul „Nicolae Dobrin”.
„Peluza Roş-Albastră” a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, iar ultraşii au comentat în legătură cu evoluţia vicecampioanei României. Parcă se vede că atunci când se vrea nu ne poate sta cineva în cale. Am jucat o repriză secundă excelent, ne-am creat foarte multe ocazii de gol, am şi marcat (doar) un gol şi nu am dat vreo şansă Viitorului.
Diferenţa de valoare dintre STEAUA şi Viitorul este enormă, atunci când se vrea. (…) MORAIŞ ŞI FILIP au fost imperiali, au jucat fără greşeală. Coman îşi revine şi el, un joc bun, deposedări, intrări la sacrificiu, Tănase….ratează mult, ceva de neînţeles.
Jucaţi cu aceeaşi dăruire în ultimele 2 jocuri din acest sezon şi primul loc va fi al nostru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rectificarea bugetului CNAS permite finanţarea extinderii Programelor Naţionale Curative

Rectificarea bugetului CNAS, aprobată prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 101/2018, publicată în Monitorul Oficial nr. 999/27.11.2018, înseamnă suplimentarea cu 600 milioane lei a creditelor bugetare de care dispune instituţia pentru acest an, precum şi a creditelor de angajament cu 1.546 milioane lei. De asemenea, în cadrul rectificării se […]