DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU, PE LISTA ITALIENILOR DE LA TORINO

Mihai ROŞOIU
1 0

Octavian Popescu (19 ani), fotbalistul celor de la FCSB, a intrat în atenția italienilor de la Torino, locul 10 în Serie A, în sezonul recent încheiat. Florin Prunea crede în posibilul interes al celor de la Torino pentru Octavian Popescu, dar consideră că fotbalistul mai are de demonstrat în fotbalul românesc, întrucât nivelul fotbalistic al campionatului italian este mult prea ridicat pentru acesta.

”Orice este posibil. Ei se pricep la jucătorii tineri. Torino e o echipă medie în Italia. Nu sunt mulți tineri, dar ei monitorizează în permanență.

E posibil sa fie monitorizat, dar nu poate face față rigorilor din fotbalul italian”, a spus Florin Prunea, la Pro Arena.

În urmă cu o lună Gigi Becali anunța că prețul lui Octavian Popescu este de 50 de milioane de euro, dar a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să renunțe la jucător și pentru jumătate din această sumă.

”Să-l ia. Să dea 50 de milioane de euro. Voi rădeți. Eu cer 50 de milioane de euro ca sa nu-l dau. (n.r.- Giovanni Becali îl vede cotat la 25 de milioane de euro) E ceea ce crede el. Să încerce, să vedem dacă se face. Giovanni crede bine cu 25 de milioane, dar eu fac ceea ce vreau eu”, a spus Gigi Becali.


Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (82)

Pierre Accoce și dr. Pierre Rentchnick Atât din cauza vârstei, cât `i din cauza diabetului, în 1956, ochii generalului de Gaulle au fost afectați de cataractă. Tocmai împlinise vârsta de șaizeci și șase de ani. In urma controlului de specialitate, medicii au decis ablațiunea cristalinului celor doi ochi. La vremea […]