DÂMBOVIŢEANUL OCTAVIAN POPESCU A FOST LA UN PAS DE A PĂRĂSI FCSB

Mihai ROŞOIU

Octavian Popescu este unul din jucătorii de mare preţ ai lui Gigi Becali -patronul de la FCSB a refuzat în această vară o ofertă de 13 milioane de euro pentru fotbalistul de 18 ani.
Gigi Becali a transmis tuturor pretendenţilor că vrea nu mai puţin de 40 de milioane de euro pentru cel care a ajuns titular sub comanda lui Toni Petrea şi este om de bază şi în formula lui Dinu Todoran.
Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Bogdan Argeş Vintilă, a explicat cum l-a cunoscut pe puştiul-minune, dar şi ce îi lipseşte lui Octavian Popescu pentru a face pasul în fotbalul mare.
„Octavian Popescu a fost adus la FCSB, ţin minte, cu trei-patru zile să merg eu la echipa a doua şi să vină la echipa mare. Un jucător care face diferenţa, foarte talentat, era foarte uşor pentru el totul la juniori, a venit apoi la echipa a doua ca să îi fie mai greu puţin. El e jucătorul care vrea să dea printre picioarele adversarilor, să dea o bicicletă, în vinclu, e foarte bine că e aşa, dar trebuie ordonat, organizat şi băgat în cadrul unei echipe”, a declarat Vintilă la Pro X.
Gigi Becali a plătit 190.000 de euro pentru Octavian Popescu
Stagiunea trecută, mijlocaşul de 18 ani a evoluat în 34 de jocuri pentru FCSB, reuşind patru goluri, patru pase decisive, dar şi să obţină alte patru lovituri de la 11 metri.
Octavian Popescu a fost cumpărat de Gigi Becali cu 90.000 de euro de la Regal Sport, club care a păstrat şi 10% dintr-un eventual viitor transfer.
Totuşi, după evoluţiile bune ale mijlocaşului în Liga 1, patronul de la FCSB a decis să cumpere şi procentele rămase la Regal Sport, pentru care a plătit alte 100.000 de euro.
Juventus este echipa din Serie A care s-a interesat de Octavian Popescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA I ARE UN NOU REPREZENTANT ÎN COMITETUL EXECUTIV AL FRF

Miercuri, 14 iulie 2021, la Casa Fotbalului, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor participante înLiga 1.Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat alegerea unui reprezentant al cluburilor din Liga 1 în cadrul Comitetului Executiv FRF.Ca urmare a votului exprimat de reprezentanţii cluburilor din primul eşalon, Alin Valentin […]