DÂMBOVIŢEANUL FLORIN TĂNASE A PIERDUT BANDEROLA FCSB-ULUI

Mihai ROŞOIU

Mihai Teja e gata să revoluţioneze nu numai jocul, ci şi vestiarul la FCSB. Noul antrenor a optat pentru o metodă „democratică” în alegerea căpitanului de echipă. Pintilii a atras cele mai multe voturi din partea colegilor.
„S-au ales cei 4 căpitani, dar cred că o să îi anunţe Mister. Sa votat cum te duci la vot şi votezi. Cum alegi preşedintele, aşa s-a ales şi căpitanul la noi”, a spus târ-govişteanul Mihai Bălaşa.
Potrivit informaţiilor Digi Sport, Pintilii a întrunit cele mai multe sufragii şi, dacă Becali nu decide altfel, el va purta banderola. Dâmboviţeanul Tănase l-a urmat în top, Planic, actualul căpitan, fiind abia al treilea în opţiunile colegilor. „Careul de aşi” a fost completat de
Filip.
Serie interminabilă de căpitani la FCSB, sub Dică
În mandatul lui Nicolae Dică, în acest sezon, la FCSB au fost mai mulţi căpitani de echipă, iar la un moment dat era un alt căpitan în trei meciuri la rând. Dennis Man, Florin Tănase, Bogdan Planic, Lucian Filip, Mihai Bălaşa, Harlem Gnohere au fost jucătorii care au purtat banderola de căpitan ai roş-albaştrilor în mandatul lui Dică.
Harlem Gnohere a fost căpitan în premieră la FCSB, în derby-ul cu Dinamo, banderola a fost purtată de Planic. Expertul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, şi-a spus şi el părerea în legătură cu acest subiect.
„Mi se pare cel mai constant în evoluţii de la Steaua. Cred că merită să rămână căpitan. El a demonstrat că este un jucător de echipă. Au fost multe momente în care prima soluţie pentru această poziţie de atacant a fost Alibeciar el a acceptat şi statutul de rezervă. Sa pregătit, nu a făcut probleme în lot şi de câte ori a intrat a făcut-o foarte bine. Anul ăsta a fost şi este sezonul lui Gnohere” a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.
Gnohere a purtat banderola în premieră la meciul cu Astra, iar apoi la derby-ul cu Dinamo, după ieşirea lui Planic.
„Singurul care merită banderola e Gnohere. Sau Man, să îl vadă Mourinho că e căpitan. „Băi, nu mai vreau 30, vreau 40 acum, că e căpitan”. Planic a jucat bine la început, dar acum nu mai e acelaşi. Şi la el e vorba de relaxare”, a spus şi Becali la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII IMPORTANTE ALE FEDERAŢIEI DE BASCHET

Şedinţa Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet, convocată pentru data de 14.01.2019, s-a desfăşurat în Bucureşti, la sediul FRB, cu prezenţa a 11 membri ai Consiliului Director iar juristul FRB, Doru Toma şi preşedintele CCAB, Adrian Voinescu, au participat în calitate de invitaţi. în cadrul şedinţei Consiliului Director din […]