DÂMBOVIŢEANUL DANI POPA, TREI GOLURI PENTRU DINAMO

Mihai ROŞOIU

Jucătorul din Pietroşiţa a fost ales de site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal în echipa etapei
PORTAR
Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 36 de ani / 4 jocuri) – A fost omul meciului. A avut şapte intervenţii decisive datorită cărora echipa s-a întors la Mediaş cu un punct.
FUNDAŞI
Mihai Ionuţ Butean (CFR Cluj / 22 de ani / 2 jocuri) – Dan Petrescu a insistat pentru transferul său, l-a titularizat rapid, iar rezultatele sunt promiţătoare. A oferit prima pasă de gol în tricoul ardelenilor.
Marius Constantin (Gaz Metan / 34 de ani / 4 jocuri) – Experimentatul fundaş al medieşenilor a marcat pentru a doua oară în acest campionat. Este fotbalistul activ cu cele mai multe sezoane în principala competiţie internă (18 ediţii).
Ousmane Viera (FC Hermannstadt / 32 de ani / 2 jocuri) – A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. A marcat golul primei victorii bifate de elevii lui Constantin Enache în stagiunea curentă.
MIJLOCAŞI
Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 26 de ani / 4 jocuri) – Căpitanul sibienilor a depus un efort consistent pe toată durata meciului. A marcat un gol spectaculos, dar şi foarte important în revenirea ardelenilor din repriza secundă.
Andrei Ciobanu (Viitorul / 21 de ani / 3 jocuri) – A marcat pentru a doua etapă la rând, tot printr-un şut expediat din afara careului mare, capitol la care este printre cei mai buni din CASA Liga 1.
Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani / 3 jocuri)
– Continuă forma bună din acest început de sezon. A marcat un gol şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive.
Valentin Gheorghe (Astra / 22 de ani / 4 jocuri) – Este jucătorul începutului de campionat pentru giurgiuveni, interval în care a marcat de trei ori şi a reuşit o pasă de gol. El şi Alibec se înţeleg tot mai bine pe teren, iar asta reprezintă un mare câştig pentru trupa lui Dan Alexa.
ATACANŢI
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 de ani / 2 jocuri) – Decarul clujenilor rămâne şi în acest sezon un pilon de bază în echipa gândită de Dan Petrescu. A marcat o dublă şi a ajuns la 43 de reuşite pe prima scenă.
Daniel Popa (Dinamo / 24 de ani / 4 jocuri)
– Sebastian Moga s-a dovedit inspirat prin introducerea lui Sorescu şi Popa pe teren, ultimul fiind omul meciului graţie celor trei goluri marcate.
Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 4 jocuri) – A pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A pasat decisiv la prima reuşită a giurgiuvenilor, apoi a marcat golul victoriei.
ANTRENORUL ETAPEI
Dan Alexa (Astra / 39 ani) – A trecut cu bine peste începutul mai greu şi a reuşit a doua victorie la rând. Reconstrucţia echipei dă primele semne pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC