Published On: joi, dec. 20th, 2018

DÂMBOVIŢEANUL DANI POPA, PE PICIOR DE PLECARE DE LA DINAMO

nichiduta.ro

Mircea Rednic continuă revoluţia în lotul lui Dinamo. Antrenorul „câinilor” este pe punctul să aducă un atacant român pentru a suplini marile lipsuri din ofensiva trupei sale. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că tehnicianului este dispus să renunţe la doi componenţi ai lotului actual.
Este vorba despre atacanţii Mircea Axente şi Daniel Popa. Dacă despre Axente s-a mai scris că s-ar afla pe picior de plecare, Daniel Popa este un nume nou pe „lista neagră” a lui Rednic. Tânărul fotbalist a fost titular în atacul lui Dinamo în ultimele trei runde, dar nu a reuşit să îl convingă deloc pe veteranul de pe banca „alb-roşilor”. El nu a marcat decât un gol în acest sezon şi „Puriul” a fost mereu nemulţumit de prestaţiile sale din ultima perioadă. Potrivit surselor FANATIK.RO, impresarul lui Daniel Popa, Giovanni Becali, deja îi caută posibile destinaţii fotbalistului pentru un transfer încă din această iarnă. Dacă nu definitiv, măcar sub formă de împrumut.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro