DÂMBOVIŢEANUL DANI POPA, ESENŢIAL PENTRU DINAMO

Mihai ROŞOIU

Daniel Popa a fost din nou eroul lui Dinamo – a semnat succesul echipei sale cu 1-0 pe terenul lui Sepsi.
Atacantul care a reuşit un hattrick în victoria cu 4-2 în faţa Clinceniului a fost determinant – alb-roşiii au legat victoriiile şi au obţinut primele 3 puncte din deplasare. Popaaintrat pentru ultima jumătate de oră de joc şi a marcat golul victorie în minutul 84.
„Trebuia să obţinem a doua victorie, era un meci dificil, acum urmează o pauză binevenită ca să lucrăm mai mult şi să arătăm mai bine. Au ratat şi ei, am avut şi noi multe ocazii, important este că am luat 3 puncte, avem mare nevoie de puncte în continuare,” a declarat atacantul imediat după meci.
Daniel Popa ştie motivul pentru care Dinamo începe să se îndepărteze de subsolul clasamentului. Nu venirea lui Dusan Uhrin, ci revenirea lui Dan Nistor este vitală pentru trupa din Ştefan cel Mare.
„Este posibil ca schimbarea de antrenor să fie binevenită, dar am lucrat foarte bine şi cu cei dinainte. Părerea mea este că ne-a lipsit Dan Nistor, s-a văzut şi acum, dă pase decisive, a intrat de 2 etape şi are 3 pase şi două goluri, este un jucător cheie pentru noi.
Cu siguranţă ar fi fost chemat la naţională, dar venea după accidentare, va fi de acum înainte chemat de Cosmin Contra,” a precizat Daniel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA A PIERDUT AMICALUL CU VIITORUL

Într-un meci amical disputat astăzi, la Călăraşi, FC Viitorul Constanţa a învins, cu 2-0, Chindia Târgovişte. A fost a doua victorie a echipei de pe litoral contra nou-promovatei, după succesul cu 1-0 din campionat. La Călăraşi, FC Viitorul a punctat câte o dată în fiecare repriză (Matei 39, Casap 59), […]