DÂMBOVIŢEANUL BOGOI, ATAC LA ACŢIONARII CELOR DE LA PANDURII

Mihai ROŞOIU
0 0

Bogoi, despre problemele de la Pandurii: „Acţionarii trebuie să dea banii. Dacă nu, să plece”. Ce crede despre finanţarea clubului din sumele câştigate din transferuri.
Pandurii a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu 28 de puncte acumulate în 21 de etape şi stă mult mai liniştită faţă de ediţia trecută, atunci când s-a salvat de la retrogradare în ultimul meci. Totuşi, financiar, clubul condus din umbră de Marin Condescu nu o duce deloc bine, acţionarii nu au cotizat nici acum, chiar dacă îi obligă Tribunalul, există restanţe la FRF, iar clubul nu are gaze de şase luni. Toate aceste probleme îi îngreunează activitatea.
De exemplu, antrenorul Adrian Bogoi încă nu ştie cu exactitate când să-şi cheme jucători la antrenamente în 2019. „Reunirea va fi între 10 şi 18 ianuarie, nu avem o dată fixă. Cel mai probabil pe 14 ianuarie”, a spus, la Radio Infinit, Bogoi, care şi-ar dori noi achiziţii, însă stă tot la mâna banilor de care nu beneficiază momentan: „Avem o listă cu jucători, dar să vedem dacă putem să îi aducem la echipă. La capitolul plecări, ce pot să spun. Sunt câţiva jucători care s-ar putea transfera la echipe mai bune, dar, deocamdată, nu este nimic concret”.
La finalul sezonului trecut, Pandurii l-a pierdut gratis pe Gabriel Dodoi, atacant care a semnat cu CFR Cluj şi ulterior a fost împrumutat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Acum, după 21 de etape, la formaţia gorjeană s-au făcut remarcaţi Nicolae Pîrvulescu şi George Tudoran, mijlocaşi care au marcat de 12, respectiv 10 ori. Totuşi, antrenorul Adrian Bogoi e de părere că echipele din Liga 2 pot supravieţui cu greu doar din banii încasaţi din transferuri.
„Este foarte greu să vinzi jucători în Liga a 2-a. Din Liga a 2-a jucătorii pleacă pe sume modice. Nu vedeţi că se vând numai jucătorii care joacă în cupele europene, cei care evoluează la Steaua (n.r. – FCSB), la CFR. În Liga a 2-a, majoritatea jucătorilor pleacă liberi de contract, la înţelegere cu cluburile. E foarte greu”, a spus Bogoi. Acesta consideră că acţionarii sunt cei care au responsabilitatea să finanţeze echipa. „Nu zic să fim aduşi la zi, dar trebuia să vină nişte bani în club, care nu au venit. Rezultatele au fost destul de bune. Eu cred că s-au explicat lucrurile destul de clar. Acţionarii trebuie să dea banii, dacă nu, să plece din acţionariat”, spune antrenorul echipei Pandurii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FEDERAŢIA DE FOTBAL, APEL CĂTRE ECHIPELE DIN ŢARĂ!

Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal -prin Departamentul Competiţii -organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate. Pentru ca aceste operaţiuni să se deruleze în condiţii normale sa stabilit ca echipele cluburilor din fiecare judeţ să se prezinte cu documentele necesare […]