Dâmbovița: Vor fi modernizate șase treceri la nivel cu calea ferată

1 0

Pentru județul Dâmbovița, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a aprobat proiectul de modernizare a șase treceri de nivel cu calea ferată.

Comisia Tehnico- Economică din  Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a analizat și avizat proiectul de modernizare a 20 de treceri la nivel cu calea ferată de pe raza Regionalei CFR București. Dintre aceste, șase treceri la nivel sunt pe teritoriul județului Dâmbovița:

– pe drumul de acces din DN71 către Sateni în Comuna Aninoasa,

– un amplasament în comuna Crângurile,

– două amplasamente în comuna Mătăsaru la trecerile peste linia Titu – Pitești,

– în Comuna Nucet pe drumul județean de la intrarea în satul Movila,

– în Văcărești la intrarea in comună dinspre DN71”-a declarat Ionuț Săvoiu, ministru secretar de stat.

Celelalte treceri la nivel sunt amplasate în județele Ilfov, Ialomița, Giurgiu, Prahova și Teleorman. În total, lucrările de investiții în cele 20 de treceri la nivel sunt estimate la aproximativ 75 milioane lei și implică atât refacerea trecerii la nivel cu dale elastice și racordarea drumului la dalele noi ale trecerii la nivel cât și lucrări pentru refacerea liniilor din zona trecerii la nivel, utilizându-se şină nouă pe traverse de beton noi. Trecerile vor fi dotate cu instalații automate cu semibariere, instalații de supraveghere video și sisteme de alimentare cu energie electrică cu panouri fotovoltaice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD Dâmbovița în mijlocul găeștenilor  care au sărbătorit cu mic, cu mare zilele orașului

Președintele CJ și președinte PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  alături de echipa sa  a mers să stea de vorbă cu găeștenii dar totodată i -a informat despre proiectele pe care CJ Dâmbovița le va implementa în  orașul Găești. Cu 80.000.000 de lei, bani pe care Consiliul Județean Dâmbovița îi are aprobați […]