Dâmboviţa: Salariul mediu a scăzut uşor în luna februarie

Efectivul salariaţilor din judeţul Dâmboviţa, la sfârşitul lunii februarie, a fost de 80369 persoane, în creştere cu 0,8% faţă de luna precedentă şi cu 3,3% faţă de luna februarie 2017. În acelaşi interval, câştigul salarial mediu nominal brut în judeţul Dâmboviţa, a fost de 3517 lei, în scădere faţă de ianuarie 2018. Câştigul salarial mediu nominal net a fost calculat la 2124 lei, în scădere cu 3,0% faţă de luna ianuarie 2018. Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în servicii (2194 lei), iar cele mai mici în industrie şi construcţii (2014 lei). Indicele câştigului salarial real, calculat ca raport între indicele câştigului salarial nominal net şi indicele preţurilor de consum, a fost de 96,7% pentru luna februarie 2018 faţă de luna ianuarie 2018.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fraţii Marin sunt pregătiţi pentru o nouă provocare "CRED CĂ A VENIT MOMENTUL SĂ FACEM PASUL CĂTRE CIRCUITUL PROFESIONIST DE K1"

Pentru sportivii dâmboviţeni legitimate la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte a venit momentul unei schimbări. O spune chiar creatorul clubului şi omul care a avut grijă ca elevii săi să devină super-campionii de azi: „Cred că este timpul să facem pasul şi către profesionism. Avem experienţă necesară pentru a […]