Dâmboviţa: Rata de infectare coboară sub 3 la mie

În Dâmboviţa au fost raportate 142 cazuri noi de infectare cu coronavirus, ceea ce înseamnă 12443 persoane contaminate de la începutul pandemiei. Rata de infectare a coborât la 2,91 la mie, cu cele mai mari valori la Butimanu -7,77 la mie, Ulmi – 6,64 şi Niculeşti -5,87. La Târgovişte, cu 371 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile, rata de infectare a fost calculată la 4,02 la mie.
În ce priveşte situaţia în ţară, rata de infectare cu noul coronavirus este în uşoară creştere în Bucureşti, ajungând marţi la 6,56 cazuri la mia de locuitori faţă de 6,34 la precedenta raportare. Potrivit datelor Grupului de comunicare strategică, în judeţul Ilfov, indicele rămâne, marţi, la 7,32.
La Constanţa, rata de infectare a scăzut la 7,13 la mia de locuitori de la 7,21 cu o zi în urmă.
Incidenţă de peste 5 la mia de locuitori se înregistrează în continuare în judeţele Cluj – 5,59 şi Braşov – 5,05. Judeţele cu incidenţă mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori în ultimele două săptămâni sunt Harghita – 1,03; Gorj – 1,2 şi Olt – 1,26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Locuri de muncă în spaţiul comunitar, prin Reţeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EUREs România, 62 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 37 locuri de muncă pentru: operator maşini, tăietor metale/polizator metale, tehnician în electronică, mecanic proces pentru componentele tehnologice din plastic/cauciuc, mecanic de proces pentru piese turnate din plastic/cauciuc, mecanic […]