Dâmbovița este primul județ din țară unde s-au  semnat  contractele de finanțare pentru stații de încărcare auto și piste de biciclete

Date:

Județul Dâmbovița este primul  din țară unde s-au  semnat  contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare auto și piste de biciclete.

 La CJ Dâmbovița s-au semnat  31 de contracte cu o valoare de peste 46.000.000 de lei. 

La capitolul stații de încărcare auto, cu sprijinul AFM, în localitățile Sălcioara, Runcu, Ocnița, Nucet, Conțești, Aninoasa, Hulubești, Bucșani, Gura Foii, Cojasca, Răzvad, Ludești, Tătărani, Fieni, Cornățelu, Butimanu,Bezdea,  Tărtășești, Petrești, Vișina, Cobia, Perșinari, Potlogi și Șelaru, se vor amenaja 369 de stații în valoare de 22.000.000 de lei. 

Totodată, în comunele Hulubești, Morteni, Mănești, Valea Mare, Brezoaiele și Poiana, vor realiza 24,5 km de piste de biciclete, proiectele acestor administrații ridicându-se la peste 24.500.000 de lei.  

”  Mă bucur că primarii dâmbovițeni înțeleg importanța infrastructurii dedicate vehiculelor electrice, prin amenajarea stațiilor de încărcare auto, dar și a facilităților pentru bicicliști, prin construirea de piste de biciclete.   

 Îi felicit pe toți și sunt convins că, în perioada următoare, și alte comunități dâmbovițene vor beneficia de finanțarea Administrației Fondului pentru Mediu pentru proiecte de acest tip.” , a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...