Published On: mie, nov. 20th, 2019

Dâmboviţa: Creştere uşoară a numărului de turişti

nichiduta.ro

În ultima lună analizată din punct de vedere statistic, august 2019, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Judeţul Dâmboviţa au înregistrat creşteri cu 3,8%, iar înnoptările cu 4,0%. Au fost înregistrate în total 13612 de sosiri în structurile cu funcţiuni de cazare, din care sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare, au reprezentat 95,5%, în timp ce turiştii străini au reprezentat 4,5%. Au fost 32929 de înnoptări iar in numărul total , ponderea înnoptărilor turiştilor români a fost de 94,6%. În ceea ce priveşte înnoptările turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (85,0% din total străini), iar din aceştia 79,0% au fost din ţările aparţinând Uniunii Europene.
Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare În ultima lună analizată din punct de vedere statistic, august 2019, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Judeţul Dâmboviţa au înregistrat creşteri cu 3,8%, iar înnoptările cu 4,0%. Au fost înregistrate în total 13612 de sosiri în structurile cu funcţiuni de cazare, din care sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare, au reprezentat 95,5%, în timp ce turiştii străini au reprezentat 4,5%. Au fost 32929 de înnoptări iar in numărul total , ponderea înnoptărilor turiştilor români a fost de 94,6%. În ceea ce priveşte înnoptările turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (85,0% din total străini), iar din aceştia 79,0% au fost din ţările aparţinând Uniunii Europene.
Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro