Dâmboviţa a revenit la scenariul verde

In Dâmboviţa au fost raportate luni 42 de cazuri noi de infectare cu coron-avirus. Asta înseamnă un total de 14892 de cazuri de la începutul pandemiei. Rata de infectare a coborât 1,46 la mie, ceea ce înseamnă revenirea la scenariul verde după aproape trei luni de zile. Cele mai mari valori ale indicelui de incidenţă au fost luni la Crevedia-4,28, Ciocăneşti 3,41 la mie şi Cornăţelu- 3,29. La Târgovişte au fost 204 cazuri confirmate în ultimele 14 zile, ceea ce înseamnă o rată de infectare de 2,21 la mie.
În ce priveşte situaţia pe ţară, capitala, doar Bucureşti, Ilfov şi Timiş rămân în „zona roşie” de COVID-19, cu o rată de infectare peste 3, în timp ce în celelalte judeţe incidenţa cumulată a cazurilor la 14 zile este sub această valoare, potrivit datelor publicate luni de Grupul de Comunicare Strategică.
Astfel, în Bucureşti indicele este de 3,43, în Ilfov de 4,16, iar în Timiş de 3,12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creştere modestă a salariului minim garantat în plată

Guvernul are în vedere creşterea salariului minim brut pe ţară garantat în plată pentru anul 2021 cu un nivel care să depăşească rata inflaţiei, respectiv cu 70 de lei brut, de la 2.230 de lei la 2.300 de lei brut/lunar. Decizia nu este pe placul sindicatelor care susţin că cineva […]