Dâmboviţa: A început vaccinarea împotriva COVID-19! Primele doze sunt pentru cadre medicale şi asistenţi sociali

În judeţul Dâmboviţa a debutat activitatea de vaccinare anticovid în toate cele cinci centre organizate la nivelul spitalelor.
Conform necesarului transmis de aceste centre, pentru primele 3 zile de vaccinare au fost solicitate şi primite 620 de doze de vaccin necesare imunizării grupei populaţionale cuprinsă în prima etapă a strategiei de vaccinare, respectiv personalul care activează în domeniul sănătăţii şi în cel social din sectorul public şi privat.
Transportul vaccinului de la Centrul regional de stocare s-a efectuat în condiţii de maximă siguranţă şi cu respectarea lanţului frig menţionat de către producator.
Partiţionarea vaccinului s-a realizat la sediul D.S.P. Dâmboviţa şi a fost urmată de distribuirea către centrele de vaccinare, care vor fi funcţionale 12 ore pe zi întoate cele şapte zile ale săptămânii.
Pentru prima etapă, în Dâmboviţa s-au înscris 608 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN NOU TURNEU DE BASCHET LA TÂRGOVIŞTE

Al cincilea turneu din Liga Naţională de Baschet Feminin va avea loc între 9 şi 10 ianuarie în oraşele Sfântu Gheorghe, Constanţa şi Târgovişte. Partidele care se vor juca în această perioadă vor conta pentru etapele 10 şi 11.În premieră în stagiunea 20202021, Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare […]