Dâmbovița: 52 de familii și persoane singure primesc ajutoare de urgență

Date:

Printr-un comunicat de presă, AJPIS Dâmbovița invormează că Guvernul a aprobat prin hotărârea nr. 497/16.05.2024 acordarea unor ajutoare de urgență în valoare totală de 1.327.900 lei, pe anul 2024.

„În luna mai 2024, in judetul Dambovita s-au acordat ajutoare de urgenta in valoare de 180.500 lei, pentru sprijinirea a 52 de familii și persoane singure care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii sau accidente, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială, astfel. Suma de  38.500 lei a fost alocată pentru8 familii afectate de incendiiiar alte 44 de familii și persoane singure au primit142.000 lei. În toate cazurile este vorba de persoane  aflate în situații deosebite, determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate sunt acordate conform legii de Agenția Județeana pentru Plăți și Inspecție Socială Dambovita și sunt suportate din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...