Dâmboviţa: 405 locuri de muncă disponibile în această săptămână

0 0

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 405 locuri de muncă vacante, din care 19 pentru persoanele cu studii superioare şi 253 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii mai pun la bătaie 133 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie este nevoie de consilier orientare in carieră: economist; inginer chimist; specialist mentenanţă; inginer electromecanic; inginer mecanic; inspector protecţia mediului.
Pentru persoanele calificate sunt posture vacante de: maistru mecanic; rectifi-caror universal; agent vânzări; lucrător comercial; bucătar; vânzător; frezor universal; strungar universal; sudor; fierar betonist; şofer; confecţioner articole textile; instalator; electrician în construcţii; lăcătuş mecanic; operator maşini comandă numerică;
Cele 133 de locuri de muncă destinate muncitorilor necalificaţi sunt în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Isteria s-a încheiat VIOREL MOLDOVAN RĂMÂNE LA CHINDIA

Conducerea lui Dinamo a încercat zilele acestea, după lungi negocieri, să-l aducă în funcţia de antrenor principal pe Viorel Moldovan, acum la Chindia Târgovişte. Preşedintele grupării dâmboviţene a declarat însă azi că fostul mare atacant va continua la Chindia, dar a şi recunoscut discuţiile cu omologii lui Dinamo. „Am avut […]