Dâmboviţa: 388 de locuri de muncă disponibile

0 0

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 388 de locuri de muncă, din care 10 pentru persoanele cu studii superioare , 319 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 59 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie, angajatorii au nevoie de inginer sisteme hidraulice, inginer proiectant instalaţii, şef atelier,şef secţie, economist. Pentru persoanele calificate sunt posturi de secretară, agent turism, operator ghişeu bancă, cosmetician, lucrător comercial, operator introducere date, tehnician proiectant, vânzător, dispecer, bucătar, ospătar, croitor, vânzător, lăcătuş mecanic, electrician, oţelar, maşinist pod rulant, turnător pregătitor oţelărie, rectificator, frezor, strungar, sudor, finisor laminate trefilate, şofer, confecţioner articole textile, instalator, operator maşini comandă numerică, lucrător bucătărie. De muncitori necalificaşi este nevoie în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TINERII CHINDIEI S-AU DESCURCAT EXCELENT CU UNIVERSITATEA CRAIOVA

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din prima divizie, iar cifrele acestuia dovedesc acest lucru. Coman a reuşit să marcheze şi în această rundă în victoria roş-albaştrilor de la Botoşani, scor 2-0, cu o execuţie foarte frumoasă din lovitură liberă. Coman a ajuns la 7 goluri […]