Dâmboviţa: 366 locuri de muncă disponibile în această săptămână

0 0

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 366 de locuri de muncă, din care 21 pentru persoanele cu studii superioare, 250 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 95 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din categoria absolvenţilor de studii superioare, angajatorii au nevoie de: administrator de reţea calculatoare; consilier orientare în carieră; formator; funcţionar economic; manager de produs.
Cu studii medii sau calificare sunt posturi de: contabil; asistent medical generalist; agent vânzări; asistent medical; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcţii; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecţioner articole textile; instalator; lăcătuş mecanic; crescător păsări.
Pentru muncitorii necalificaţi, locurile de muncă disponibile sunt în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA E PRIMA! Echipa dâmboviţeană a trecut de Pandurii Tg. Jiu şi este lideră, având şanse uriaşe de a promova în Liga I

În ciuda faptului că Chindia a pus stăpânire pe meci încă din minutele de start, Pandurii a avut primele ocazii la poarta lui Aioani. Oiţă (4), Vasilescu (7) şi Blejdea (7) au avut încercări de a înscrie, însă doar primul a reuşit să reia spre ţintă. Leca şi Şandru (10) […]