Dâmbovița: 335 locuri de muncă disponibile

1 0

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 335 posturi vacante, din care 38 pentru absolvenți de studii superioare și 251 pentru persoanele calificate in diverse meserii. Pentru muncitori necalificati sunt  46 de oferte.

Pentru absolvenți de învățământ superior sunt posturi de economist, evaluator proiecte, formator, consilier orientare în carieră, responsabil proces, manager în domeniul siguranței alimentare, medic veterinar.

Persoanele calificate în diverse meserii pot opta pentru posturi de instalator tehnico -sanitare, bucătar, electrician în construcții, operator chimist, lucrtător pentru salubritate, operator prelucrare mase plastice, pizzar, ajutor bucătar, tâmplar universal, agent securitate, tapițer, primitor – distribuitor materiale și scule, lucrător comercial, fierar – betonist, faianțar,  patiser, ospătar, ambalator manual, cameristă hotel, șofer, brutar, vânzător, lucrător bucătărie, operator mașini unelte, croitor, femeie de serviciu, casier, confecționer articole textile, reprezentant comercial, tapițer, manipulant mărfuri, agent vânzări, șef de sală restaurant.

Pentru muncitorii necalificați locurile de muncă sunt  în domenii de activitate precum: metalurgie, confecții textile și construcții.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCANDAL ÎN VESTIARUL CHINDIEI TÂRGOVIȘTE

Chindia Târgoviște trăiește periculos. Echipa antrenată de Emil Săndoi joacă etapă de etapă cu spectrul retrogradării deasupra capului, fiind pe locul 13 din play-out, poziție care duce la barajul de rămânere în prima ligă sau retrogradare în eșalonul secund. Această lipsă a rezultatelor pe plan sportiv se pare că a […]