Dâmboviţa: 300 de locuri de muncă disponibile

0 0

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 300 de locuri de muncă, din care şase pentru persoanele cu studii superioare; 209 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 85 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre prima categorie, agenţii economici au nevoie de consultant de investiţii, expert achiziţii publice, inginer construcţii civile, manager de operaţiuni. Pentru persoane calificate sunt disponibile posture de referent, asistent manager, asistent farmacist, asistent medical, asistent social nivel superior, tehnician protezist – ortezist, contabil, lucrător comercial, patiser, curier, gestionar depozit, factor poştal, vânzător, lăcătuş mecanic, electrician, strungar, confecţioner articole textile, vulcanizator, operator maşini comandă numerică, lucrător bucătărie. Cele 85 de posture pentru muncitori necalificati sunt în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost făcut primul pas pentru ieftinirea carburanţilor Aviz pozitiv pentru eliminarea supraaccizei

Primul pas pentru ieftinirea carburanţilor a fost făcut: proiectul de eliminare a supraaccizei la motorină şi benzină a fost avizat pozitiv în Comisia de buget-finanţe din Camera Deputaţilor. Deputaţii din Comisia de buget au aprobat, marţi, în unanimitate, eliminarea supraaccizei la carburanţi. Proiectul iniţiat de PNL va merge în plenul […]