Cursuri de calificare organizate de AJOFM Dâmboviţa în luna octombrie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa invită persoanele interesate să urmeze un curs de calificare, să acceseze unul dintre următoarele programe de formare profesională, prognozate să înceapă în luna octombrie 2019:
– lăcătuş mecanic, lucrător în structuri pentru construcţii, instalator instalaţii tehnico-sa-nitare şi gaze, barman, infirmier, operator introducere validare date, lucrător în comerţ, confecţioner asamblor articole textile, comunicare în limba engleză, contabil, expert achiziţii publice, inspector în sănătate şi securitate în muncă, inspector resurse umane. Documentele necesare înscrierii sunt:
– actul de identitate;
– certificatul de naştere;
– actele de studii eliberate în condiţiile legii;
– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.
Participanţii la programele de formare profesională beneficiază de:
– pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului;
– rechizite şi materiale de instruire, manuale;
– abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;
– consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.
Soliciţanţii se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare şi Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâm-boviţa – Târgovişte, str. T. Vladimirescu, nr. 1A° sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atenţie! E.mail-uri false în numele ANAF!

ANAF atenţionează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului preşedintelui ANAF. În comunicat se precizează că nu există vreo persoană cu numele Maria Voicu, care să-şi desfăşoare activitatea la Cabinetul Preşedintelui. Pentru siguranţă, contribuabilii sunt sfătuiţi să nu deschidă aceste emailuri, iar dacă au fost deschise, să […]