Cursuri de calificare gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Date:

Pentru luna aprilie, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița prognozează  deschiderea a zece cursuri de calificare. Persoanele interesate pot opta pentru formarea profesională ca sudor, mecanic auto, electrician în construcții, operator introducere validare date (două cursuri – Târgoviște și Găești), baby-sitter, ospătar, lucrător în comerț,  contabil și bucătar.

Potrivit organizatorilor, cursurile se vor desfășura atât în Târgoviște cât  și în punctele de lucru, respectiv, Titu și Găești începând cu data de 10 aprilie.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

–  carte identitate;

–  act studii;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

–  adeverință medicală.

Persoanelor interesate  să își crească șansele de ocupare pe piața muncii li se reamintește  că Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița este autorizată să organizeze cursuri de formare profesională în următoarele ocupații:

 sudor electric, recepționer hotel, ospătar,  agent de turism, ajutor bucătar, instalator tehnico-sanitare și gaze, bucătar, machior, coafor, cofetar-patiser, baby sitter, contabil, machior, frizer, lucrator în comerţ, inspector resurse umane, manichiurist-pedichiurist, operator introducere validare prelucrare date și stilist -protezist unghii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...