Curs de formare de bază pentru voluntarii antidrog

Ş.E.

antidrogÎn perioada 07 -16.03.2014, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa (CPECA) Dâmboviţa a organizat un curs de formare de bază pentru voluntarii antidrog.
Obiectivele cursului au vizat dezvoltarea unor abilităţi şi competenţe în domeniul educaţiei antidrog de către voluntarii participanţi pentru implicarea ulterioară a acestora în activităţi preventive specifice de tipul educaţiei între egali.
„Cursul a avut durata de 40 de ore, iar materialul de formare prezentat a avut la bază „Manualul formatorului” elaborat de specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog.
Temele de curs au fost prezentate folosindu-se metode moderne interactive ce au stimulat comunicarea eficientă şi implicarea activă a voluntarilor.
Principalele teme prezentate au făcut referire la: 1. Voluntariat. Drepturi şi obligaţii. Sarcini şi responsv consumului de droguri
6. Comunicarea. Abilităţi de
comunicare.
În perioada imediat următoare, noii voluntari formaţi în educaţia antidrog vor participa, alături de specialiştii CPECA Dâmboviţa, la activităţi de prevenire a consumului de droguri în mediul şcolar şi în comunitate”, a precizat inspector principal de poliţie Nicoleta Bobe, coordonator CPECA Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 400 de locuri de muncă disponibile pentru Bursa Primăverii

Aşa cum aminteam acum câteva zile, Consiliul Judeţean Dâmboviţa în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, organizează vineri, 21 martie 2014, Bursa Locurilor de Muncă, denumită simbolic BURSA PRIMĂVERII. Evenimentul se va desfăşura atât în municipiul Târgovişte cât şi în oraşele Găeşti şi Moreni după următorul […]