„CUPA SHORIN-RYU”

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a participat la deschiderea celei de-a XXIV-a ediţii a competiţiei de karate „CUPA SHORIN-RYU”, organizată de Palatul Copiilor din Târgovişte, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi finanţată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa. La această competiţie au participat peste 400 de copii de la 25 de cluburi din ţară, susţinând probe de kata, kumite individual şi kihon.
Preşedintele Alexandru Oprea le-a urat bun venit participanţilor, i-a felicitat pentru străduinţa şi perseverenţa în activitatea sportivă şi le-a urat succes în această competiţie. La festivitatea de deschidere a evenimentului au mai participat: Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte, Monica Ilie -viceprimar al municipiului Târgovişte, Cristina Stroe – inspector şcolar general adjunct, Cornelia Stan – director Palatul Copiilor, reprezentanţi ai Federaţiei Române de Karate WKC şi ai Asociaţiei Shorin Ryu Karate România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua Universala a Drepturilor Copilului -marcata la Târgovişte şi Moreni

Pentru a marca „Ziua Universală a Drepturilor Copilului”, în perioada 20-21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii organizează activităţi informativ-preven-tive, de tip masă rotundă, la Grădiniţa „Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgovişte şi la Grădiniţa Nr. 4 din Moreni. Acţiunile se înscriu în proiectul de […]