Cupa micilor pescari pe lacul Săbieşti

Dragostea pentru pescuit nu ţine cont de vârstă. Tocmai din aceste raţionamente,^ A.P.A.- ASOCIAŢIA PESCARI AMĂRĂŞTENI organizează de patru ani consecutiv Cupa micilor pescari. Familiarizarea cu natura, cu liniştea şi pacea pe care o poate da pescuitul este un beneficiu pentru trup, suflet şi minte, în egală măsură. Tocmai din aceste motive A.PJA.- ASOCIAŢIA PESCARI AMĂRĂŞTENI îi încurajează pe copii să pescuiască.
Anul acesta, Cupa micilor pescari a fost desfăşurată pe lacul Săbieşti din oraşul dâmboviţean Răcari.
Peste 50 de mici pescari, alaturi de părinţi s-au întrecut la Cupa micilor pescari.
S-a făcut prezenţa, s-au extras standurile şi la ora 9 a sunat trompeta, urmând cele două ore de pescuit. Înainte de a pleca pe standuri, copiii au îmbrăcat tricourile oferite cadou de Articole Pescuit Răcari. Pe tot parcursul concursului, micii pescari au fost trataţi cum se cuvine de către organizatori, oferindu-le răcoritoare şi şepci. A urmat o scurtă pauză, timp în care cei mici au primit o gustare, după care Streche Daniel le-a făcut o demonstraţie live celor mici cum se face şi cum se reglează o montură de pescuit la undiţă, cu o parte din cadourile oferite celor mici de Magazinul Total Fishing
A început a doua manşă.
Concursul a luat sfârşit. Părinţii sau aşezat pe două rânduri iar copiii au bătut palma cu fiecare adult în parte. După atâta muncă cu undiţele a urmat şi masa. Cei mici s-au bucurat şi de o înghetaţă. A urmat şi premierea de la care nu a lipsit şi edilul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.
Pe podium au fost două categorii, juniori 1, 5-9 ani şi juniori 2, 10-14 ani. Trebuie să precizăm fatul că toţi concurenţii au primit medalii, diplome şi premii.
Organizatorii au pregătit şi pentru seniori, tradiţionala fasole cu ciolan afumat.
O duminică de poveste alături de
A.P.A.- ASOCIAŢIA PESCARI
AMĂ RĂŞTENI, Primăria Răcari, Administraţiei lacului Săbieşti. Fir întins!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CAMPANIA "ÎMPREUNĂ PENTRU O COMUNITATE MAI SIGURĂ!", LA FINAL

În doar 2 luni de campanie, peste 45.000 de elevi şi aproape 10.000 de adulţi din mediul rural au fost informaţi de specialiştii în prevenirea criminalităţi cum pot fi în siguranţă în comunitatea lor. „Împreună pentru o comunitate mai sigură!” este sloganul celei mai recente campanii de prevenire a criminalităţii […]