Cupa Contratimp Chindia, onorată cu prezenţa de campioanele Camelia Potec, Anca Pătrăşcoiu şi Carmen Bunaciu

Sâmbătă dimineaţă, la Complexul Turistic şi de Nataţie s-a dat startul primei ediţii a Cupei Contratimp Chindia la înot. Competiţia, de nivel naţional, a fost rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8-11 ani, s-a desfăşurat pe parcursul a două zile şi a reunit sportivi de la 22 de cluburi din ţară. În total au fost 270 de concurenţi înscrişi în concurs, care s-au întrecut la stilurile LIBER, BRAS, FLUTURE şi SPATE. La startul întrecerii, gazdele, reprezentate de Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte şi Alexandru Oprea -preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, le-au avut alături pe marile campioane Anca Pătrăşcoiu, Camelia Potec şi Carmen Bunaciu.
Atât oaspeţii, cât şi concurenţii au remarcat condiţiile excelente de pregătire şi de concurs pe care le oferă Complexul de Nataţie Târgovişte, bazinul acoperit de dimensiuni olimpice fiind cel mai modern şi mai bine utilat din regiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical. Muşcaţi rău de tot de "haita câinilor roşii" Dinamo 2 Bucureşti - F.C. Aninoasa 7-0 (4-0)

F.C. Aninoasa au avut o zi slabă şi s-a aflat în degringoladă. Trupa antrenată de Cristi Bălaşa a avut o apărare fragilă şi a recurs la acţiuni previzibile, uşor de distrus. Dinamoviştii au rulat din plin şi au marcat şapte goluri, din toate poziţiile. În min. 25 aveau 4-0. Elevii […]