„Cupa Contratimp Chindia” a ajuns la a doua ediţie

Astăzi, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de a doua ediţii a concursului de înot dotat cu Cupa Contratimp Chindia. S-au înscris în competiţie 379 de sportivi de la 26 de cluburi din ţară, întrecerea urmând să se încheie duminică, 18 februarie. Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a prezentat şi câteva cifre, elocvente pentru activitatea desfăşurată la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte:
„Lunar, a spus Cristian Stan, la Complexul Turistic şi de Nataţie iau lecţii de înot peste 1000 de copii iar în primele două luni ale acestui an, la cele două săli de fitness s-au făcut peste 6000 de antrenamente. Cred că este o statistică importantă, de natură să dovedească faptul că, ceea ce se întâmplă aici este foarte apreciat de târgovişteni, dâmboviţeni şi nu numai. Primarul a reluat şi invitaţia către toţi iubitorii sportului să vină, să se bucure din plin de facilităţile unuia dintre cele mai moderne obiective de acest gen din ţară.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

2713 candidaţi din Dâmboviţa s-au înscris la proba de evaluare a competenţelor digitale

Astăzi se reia examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea de vară 2018, cu proba de evaluare a competenţelor digitale (proba D). Pentru aceeaşi probă sunt rezervate şi zilele de 19 şi 20 februarie, adică lunea şi marţea viitoare. Pentru că nu are în dotare suficiente calculatoare, la Colegiul I.L. Caragiale, din […]