Cum să faci mai ușor curățenia după constructor?

Date:

Curățenia după constructor este singura etapă care te mai desparte de locuința perfectă la care visezi, și cu toate acestea, poate fi epuizantă. Trebuie să acorzi atenție fiecărui detaliu, pentru a elimina în profunzime urmele de materiale de construcție rămase, astfel încât fiecare colț din casa ta să strălucească.

Pentru a face mai ușor curățenia, avem pentru tine câteva recomandări, pe care le poți descoperi mai departe în acest articol.

Planifică în avans fiecare detaliu

Organizarea eficientă te ajută să salvezi timp și să îți eficientizezi întregul proces de curățenie. De aceea, este indicat să stabilești un plan detaliat, pentru a te echipa corespunzător.

Identifică care sunt zonele care necesită cea mai mare atenție și achiziționează produsele de curățenie și echipamentele necesare. Acestea pot include mopuri, aspirator, lavete sau detergenți pentru geamuri, gresie și parchet.

Odată ce ai toate produsele la îndeamnă, te poți concentra doar pe curățenie.

Începe cu o curățenie uscată

Sigur există urme de praf și materiale generate în urma construcției. Cel mai indicat este să te concentrezi pe eliminarea acestora, înainte de a începe curățenia umedă a suprafețelor.

Îndepărtează praful și resturile mari de murdărie de pe suprafețe, folosind o mătură sau un aspirator, iar apoi te poți concentra pe soluții necesare unei curățări eficiente.

Investește în produse de curățenie de calitate

Rapiditatea cu care vei realiza curățenia după constructor depinde nu doar de îndemânarea ta, ci și de calitatea produselor folosite. Echipamentele de curățare profesionale, precum sunt cele cu aburi, îți ușurează considerabil munca.


În cazul în care nu dispui de acestea, caută produse de curățenie eficiente, cu o putere mare de curățare, care să elimine orice pată dificilă. De cele mai multe ori, poți găsi ajutor și în soluțiile de curățare pe care le prepari acasă, din ingrediente accesibile, precum oțetul alb sau amoniacul diluat.

Acestea sunt ecologice și îndepărtează rapid murdăria, fără să afecteze suprafețele. În plus, sunt mai puțin costisitoare.

Acordă atenție detaliilor

Detaliile mici sunt cele care fac diferența în rezultatul final al curățeniei. Șterge cu atenție rosturile plăcilor de gresie, prizele, lămpile sau pervazurile. Depunerile de lavabil sau de adeziv reușesc să pătrundă în cele mai ascunse locuri, însă sigur nu vrei să le observi după ce ai încheiat curățenia.

Evaluează fiecare încăpere, după ce ai terminat de curățat și asigură-te că totul este imaculat. În cazul în care observi pete, acum este momentul să revii asupra lor, pentru a le îndepărta în profunzime.

Cere ajutor profesionist

Dacă ai un program încărcat, nu amâna curățenia după constructor. Apelează la o firmă care îți oferă servicii de curățenie, ce îți va curăța rapid locuința, indiferent de suprafața ei.

Avantajele angajării profesioniștilor în curățenie sunt numeroase. Economisești timp, dar și bani. Nu trebuie să mai investești în produse și echipamente scumpe, pentru a beneficia de rezultate excepționale.

Nici nu trebuie să mai depui efort pentru a igieniza fiecare suprafață. Echipa de curățenie se va ocupa de tot pentru tine. În funcție de suprafața casei tale, curățenia poate fi gata în 3-4 ore, pentru ca tu să te poți muta chiar în aceeași zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...