CUM I-A CUCERIT SORANA CÎRSTEA PE FRANCEZI

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea şi-a început în limba engleză discursul de la festivitatea de premiere, dar apoi a spus şi câteva cuvinte în limba franceză. Cîrstea le-a mulţumit organizatorilor pentru modul în care s-a desfăşurat turneul de la Strasbourg şi a ales să facă acest lucru în limba franceză, lucru pentru care a fost aplaudată la scenă deschisă:
„Mulţumesc, a fost o săptămână bună pentru mine. Adversara mea a jucat foarte bine azi, merită acest trofeu. Eu sunt mulţumită de modul în care am jucat, sunt mulţumită de nivelul meu. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au ocupat de acest turneu şi spectatorilor, chiar m-am simţit ca acasă aici.
Vorbesc doar puţin franceză, dar înţeleg destul de bine. Sunt mulţumită că am jucat aici la Strasbourg, vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru efortul depus şi sper să ne vedem cu bine la Paris”, a spus Sorana Cîrstea, după finala de la Strasbourg.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VASILE BOBOŞ, CAMPION BALCANIC

Atletul Vasile Boboş (35 ani), sportiv legitimat la CS Târgovişte, a urcat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Balcanic de Ştafete pentru seniori, competiţie găzduită de stadionul „Nicolae Mărăşescu” din Craiova.Clujeanul a făcut parte din ştafeta de 4X100 metri a României şi a avut o contribuţie importantă la obţinerea […]