CUM I-A CONVINS CRISTI NEGUȚ PE ȘEFII CHINDIEI SĂ-L CEDEZE LA CFR CLUJ

Mihai ROŞOIU
1 0

Cristi Neguț a avut evoluții bune la Chindia, care au atras atenția celor de la CFR Cluj, unde a fost transferat în această iarnă.

Emil Săndoi, antrenorul formației din Târgoviște, a recunoscut că nu a dorit să-l lase pe Cristi Neguț la Chindia, însă fotbalistul a reușit, în cele din urmă, să primească acceptul clubului, după ce a spus că vede transferul la CFR Cluj ca o șansă de neratat și ca o posibilitate de dezvoltare profesională.

”Neguț era un jucător foarte important. Nu l-am dat noi. Ce să-i mai facem noi? A zis că e echipa campioană. Ce puteam să fac?”, a spus Emil Săndoi, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Cristi Neguț, care a marcat trei goluri în cele 16 meciuri jucate pentru Chindia în acest sezon, a și debutat la CFR Cluj, în partida cu FCSB, 3-3. Cristi Neguț va avea, însă, o misiune dificilă să prindă formula de start la CFR Cluj, club care i-a mai adus în acestă iarnă și pe Sergiu Buș și Marko Dugandzic, care s-au adăugat soluțiilor deja aflate în lot pentru posturile din ofensivă.

Emil Săndoi a fost întrebat și despre situația stadionului din Târgoviște, care nu este gata, deși au trecut aproape trei ani de când echipa a promovat.Antrenorul Chindiei a transmis că, din ultimele informații pe care le-a primit, există șanse ca echipa să joace la Târgoviște chiar din acest sezon.

”Se lucrează, din câte știu eu, dar nu știu în ce ritm. Auzisem că se speră să prindem în campionatul ăsta câteva meciuri la Târgoviște, dar nu știu nici eu. Am înțeles că se face totul din fonduri proprii”, a transmis Emil Săndoi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COMBATEREA TRAFICULUI DE PERSOANE, PRIORITATE A AUTORITĂȚILOR ROMÂNE

Poliția Română, D.I.I.C.O.T. și A.N.I.T.P. acționează cu prioritate pentru prevenirea și combaterea traficului de persoane și de minori.Pentru contracararea acestui flagel, se cooperarează la nivel internațional, cu țările de destinație, țara noastră fiind semnatară a 71 de echipe comune de anchetă privind grupări infracționale organizate specializate pe trafic de persoane […]