CULTURA DE CANNABIS, DESCOPERITALA MARGINE UNEI PADURI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc. În urma descinderii efectuate ieri, la domiciliul acestuia, poliţiştii au descoperit recipiente cu fragmente susceptibile a fi cannabis şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri.În cursul lunii septembrie a anului 2019, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T-B.T. Dâmboviţa, cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au investigat activitatea infracţională a unui bărbat, care ar fi înfiinţat, pe raza localităţii Gemenea, într-o zonă extravilană, limitrofă unei păduri, o cultură de cannabis de tip „outdoor”.Cultura era compusă din 18 plante mature de cannabis, cu fluorescenţă, de dimensiuni cuprinse între 1,5 m-2 m.
Poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 46 de ani, în timp ce desfăşura activităţi de întreţinere a plantelor şi de amenajare a vegetaţiei ce înconjura cultura de cannabis, în vederea ascunderii acesteia.Asupra bărbatului au fost găsite aproximativ 5 grame de muguri de cannabis, foiţe pentru confecţionarea ţigărilor artizanale şi instrumente folosite la amenajarea plantaţiei: macetă, cuţit, foarfece, sfoară şi recipiente cu apă.În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat de la locuinţa bărbatului recipiente ce conţineau mai multe fragmente susceptibile a fi cannabis şi mai multe ustensile folosite la prepararea şi consumul drogurilor.Bărbatul, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Turist accidentat, transportat cu targa 5 km de jandarmii şi salvamontiştii dâmboviţeni

Un turist, aflat în dificultate în masivul montan Bucegi a fost ajutat de jandarmii montani şi salvamontişti. În urma unui apel telefonic prin SNUAU 112, jandarmii de la Postul Montan Zănoaga şi salvamontiştii au intervenit în Munţii Bucegi, în sprijinul unei persoane accidentate. Bărbatul, cetăţean olandez, în vârstă de 62 […]