Cu un „commando” important de la CSM Târgoviste ECHIPA NAŢIONALĂ DE VOLEI A ZDROBIT ISRAELUL

Mihai ROŞOIU

Naţionala de volei feminin a României a învins sâmbătă, pe teren propriu, reprezentativa similară a Israelului, cu scorul de 3-0, în cea de-a treia partidă din grupa A a competiţiei Silver League.
Scorul pe seturi a fost 25-14, 2515, 25-21.
În primele meciuri din grupă, România – Georgia 3-0 şi Israel -România 2-3.
Tricolorele vor avea următorul program: România – Cipru (12 iunie), Georgia – România (15 iunie), Cipru – România (18 iunie).
Primele clasate în fiecare grupă vor juca finala Silver League, în 25 şi 29 iunie, pentru un loc în viitorul sezon al Golden League.
La masculin, România a bifat deja trei victorii, 3-1 cu Azerbaidjan, 3-0 cu Danemarca şi 3-0 cu Georgia, iar programul următor este: cu Azerbaidjan (8 iunie, pe teren propriu), cu Danemarca (12 iunie, în deplasare) şi cu Georgia (15 iunie, în deplasare).
Prima clasată în fiecare din cele două grupe va juca apoi finala în dublă manşă (26 şi 30 iunie) pentru calificarea în Golden League 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au fost stabilite cuantumurile schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal, Campania 2018

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează producătorii agricoli că au fost stabilite cuantumurile schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal pentru cererile de plată depuse în Campania 2018, în conformitate cu Hotărârea nr. 360 publicată în Monitorul Oficial nr. 440 din 03 iunie 2019, pentru aprobarea plafoanelor alocate […]