Cu Trică, Buterez si Calotă in lot, NAŢIONALA DE VOLEI FEMININ S-A OPRIT ÎN OPTIMILE CAMPIONATULUI EUROPEAN

Mihai ROŞOIU

Formaţia noastră a pierdut în faţa super-puterii, Serbia, al cărui antrenor este Zoran Terzic, fostul tehnician al CSM-ului din Târgovişte.
Tricolorele au cedat în trei seturi meciul cu puternica echipă a Serbiei. Ultimul set a fost şi cel mai echilibrat. La Campionatul European, palmaresul României a fost de două victorii şi patru înfrângeri.
Echipa României a fost învinsă categoric de Serbia, campioana europeană şi mondială, cu 0-3 (25-20, 25-17, 25-23). Tijana Boskovic, cea mai bună voleibalistă a lumii, a lipsit din puternica echipă a Serbiei, fiind menajată de antrenorul Zoran Terzic.
Cu 12 puncte, Adelina Ungureanu a fost cea mai bună marcatoare a României în această partidă, fiind urmată de Rodica Buterez, cu 8 puncte.

Rezultatele României la Campionatul European de volei feminin
România – Olanda 0-3

România – Ungaria 3-1

România – Estonia 3-1

România – Croaţia 1-3

România – Azerbaidjan 0-3

România – Serbia 0-3 (optimi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, AMENDĂ DE 2500 DE EURO DUPĂ PARTICIPAREA LA US OPEN

Sorana Cîrstea s-a enervat teribil la finalul primului set din turul secund de la US Open, cu Bolsova. Românca s-a simţit nedreptăţită şi a cerut intervenţia supervizorului, după ce arbitra a decis să nu se rejoace un punct în care îi căzuse şapca pe teren. La 5-3 şi 40-40, Sorana […]