Cu jucătoarele Municipalului în echipă ROMÂNIA A AJUNS PÂNĂ-N SFERTURILE DE FINALĂ ALE EUROPEANULUI DE 3X3

Mihai ROŞOIU
0 0

Campionatul European de Baschet 3×3 (organizat de Sport Arena StreetBall, Federaţia Română de Baschet, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului) s-a încheiat duminică seara, după trei zile de spectacol total la Circul Metropolitan Bucureşti.
Ultima zi de întreceri a programat sfertul de finală Ucraina -România, la feminin, un meci aşteptat cu sufletul la gură de fanii baschetului din ţara noastră. Din păcate, Acvilele Mărginean, Stoenescu, Ursu şi Irimia nu au mai reuşit să repete evoluţiile bune din grupe, recunoscându-se învinse de Ucraina, 18-20.
Meciurile eliminatorii s-au succedat în arena Circului până spre seară, atunci când au fost programate finalele. La feminin, Franţa (cu sportiva de origină română Ana-Maria Filip în componenţă) a trecut de Olanda (învinsă de ieri a României) cu un zdrobitor 21-5, podiumul fiind completat pe ultima treaptă de Ucraina, care a depăşit în finala mică Italia (campioana mondială en-titre) cu 17-16.
La masculin, Serbia a rupt „blestemul” Europenelor şi a câştigat titlul continental, după victoria în faţa Letoniei, 19-18. Pe locul 3 s-a clasat Slovenia, care a învins cu 21-15 Rusia.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A ll-A. ETAPA A VII-A. REZULTATE PARŢIALE

LIGA A ll-A. ETAPA A VII-A. REZULTATE PARŢIALE