Cu dâmbovitencele Părăluţă si Oprea printre titulare NAŢIONALA DE FOTBAL A ROMÂNIEI A FOST ÎNVINSĂ GREU DE ITALIA

Mihai ROŞOIU
0 0

România a început cu stângul preliminariile Mondialului de fotbal feminin din 2019: în prima partidă, jucată la Cluj Napoca, tricolorele au întâlnit una dintre forţele continentului, Italia, cedând în final cu 0-1.
Gama a avut prima şansă pentru oaspete, apoi Cio-lacu şi-a încercat şansa la poarta cealaltă, de la distanţă. La vestiare s-a intrat la egalitate, 0-0, informează digis-port.ro.
În repriza secundă, Bonansea a încercat să o păcălească pe Părăluţă la doar 20 de secunde de la reluarea jocului, iar apoi a lobat afară, după o gafă a Andreei Corduneanu.
Sabatino şi Girelli nu au reuşit, la rândul lor, să o învingă pe Părăluţă şi România a intrat în ultimul sfert de oră la egalitate cu Italia.
Tricolorele nu au rezistat însă până la final: Barbara Bonansea a făcut o cursă rapidă, iar Andreea Corduneanu a deviat mingea în propria poartă. Apoi, jucătoarea noastră a încheiat seara ghionionistă cu o eliminare, în prelungiri, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea Italiei.
Echipa României: 1.Părăluţă – 15. Oprea, 5. Meluţă, 6. Ficzay, 7. Giurgiu – 4. Bortan (C) – 2. Corduneanu, 22. Ciolacu, 18. Duşa, 10. Voicu – 9. Rus. Antrenor: Mirel Albon
Rezerve: 12. Kajtar, 14. Lunca, 16. Gorea, 17. Bâtea, 19. Sandu, 20. Herczeg, 21. Carp
Echipa Italiei: 1. Giuliani – 7.Guagni, 3. Gama, 5. Linari, 13. Bartoli – 8. Rosucci, 19. Galli, 6. lannella, 18. Bonansea – 10. Girelli, 9. Sabatino. Antrenor: Milena Bertolini
Rezerve: 12. Marchitelli, 2. Bergamaschi, 14. Tucceri Cimini, 15. Giaginti, 16. Giugliano, 17. Di Criscio, 21. Carissimi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢEANUL DANIEL FLOREA A SEMNAT CU UTA

Atacantul dâmboviţean Daniel Florea, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat un contract cu formaţia UTA Arad, a anunţat, marţi, site-ul divizionarei secunde. „Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu atacantul Daniel Florea, care a devenit jucătorul UTA-ei. Bun venit la UTA!”, se arată pe site-ul Uta-arad.ro. In […]