CSU Alba lulia „a jucat” în Euroligă înainte de a începe competiţia

Mihai ROŞOIU
0 0

csuCSU Alba lulia a renunţat astăzi la prezenţa în EuroLeague, cea mai importantă competiţie continentală a baschetului feminin! Motivul: proiectul în care echipa din Cetatea Marii Uniri era implicată nu s-a materializat, dinspre Bucureşti lucrurile concrete fiind simple promisiuni şi discuţii.
„Nu am primit niciun răspuns ferm din partea federaţiei şi în consecinţă am renunţat la idee. Singuri nu avem forţă financiară să susţinem un asemenea demers”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia pentru presa din Alba. Prezenţa în întrecerea continentală a reprezentat un simplu balon de săpun al lunii iulie! Iniţitiva a venit dinspre Carmen Tocală, secretar de stat în MTS şi Federaţia Română de Baschet. „Participarea în EuroLeague nu a fost un deziderat al nostru, dar dacă lucrurile se puneau la punct în mod serios acceptam. Probabil cei care au spus că ne ajută nu au reuşit să ducă la bun sfârşit planurile iniţiale. A căzut participarea în EuroLeague, dar acest lucru nu ne afectează ca şi club, pentru că nu a fost iniţiativa noastră”, a mai spus Duma pentru ziarul local Unirea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce coborâre! SORANA CÎRSTEA A AJUNS PE LOCUL 80 MONDIAL

Halep (22 ani), la cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia WTA, este la 2.365 de puncte de americancă şi are un avans de 220 de puncte faţă de a treia clasată, chinezoaica Na Li (accidentată), care va rata mai multe turnee, inclusiv US Open. Simona are 855 […]