CSM TARGOVIŞTE SCRIE ISTORIE! ECHIPA DE VOLEI ESTE ÎN SFERTURILE DE FINALĂ ALE CUPEI CEV

Mihai ROŞOIU
0 0

CS Municipal Târgovişte a reuşit unul dintre cele mai mari rezultate la nivel de club din istoria sportului târ-goviştean. Calificarea echipei de volei feminin în sferturile de finală ale CEV Cup reprezintă o performanţă majoră. Disputată într-o singură manşă, pe terenul adversarei CSM-ului, partida din optimile celei de-a doua competiţii europene inter-cluburi a fost dominată autoritar de fetele noastre.
În ciuda dezavantajului de a juca într-o sală total necunoscută, CS Municipal a reuşit să controleze jocul contra croatelor de la Mladost Zagreb în stil de mare echipă. Niciun moment, jucătoarele Târgoviştei nu au cedat iniţiativa, reuşind să le ofere fanilor o calificare fără emoţii.
Mladost Zagreb -CSM Târgovişte 0-3 (19-25; 23-25; 18-25) şi CSM Târgovişte mai are doar un pas până în semifinalele întrecerii europene. Un pas dificil din mai multe puncte de vedere.
Mai întâi că adversara Târgoviştei vine dintr-un campionat tare. Beziers Angels este o reprezentantă a unui campionat important, cel al Franţei. Apoi, rivalele elevelor lui Dragan Nesic mai au avantajul faptului că nu au jucat în optimi. Beziers Angels ar fi trebuit să joace împotriva compatrioatelor de la Volero Le Cannet, însă meciul nu s-a mai disputat după ce ultimele au declarat forfait.
Chiar şi în aceste condiţii, CS Municipal Târgovişte îşi va juca şansa până la capăt şi va încerca să-şi depăşească performanţa istorică stabilită cu doar o zi mai devreme.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM Târgovişte joacă la Braşov meciurile cu Arad şi Cluj

Al treilea turneu din Liga Naţională de Baschet Feminin este programat în perioada 12-13 decembrie şi se va desfăşura în oraşele Satu Mare, Braşov şi Sfântu Gheorghe.Agronomia Bucureşti nu va juca nici la acest turneu, după ce în cadrul echipei au fost depistate mai multe sportive pozitive la testul de […]