CSM TÂRGOVIȘTE – RAPID, ÎN CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

La sediul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, în prezența reprezentaților autorității locale (primarul municipiului Tg. Mureș, Soos Zoltan, și consilierul local Frunda Csenge) și județene, vicepreședintele CJ Mureș, Kovacs Mihaly-Levente, a conducerii FRB (Carmen Tocală, Mircea Cristescu și Cătălin Burlacu) și a reprezentanților echipelor participante, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din primul tur al Cupei României la Baschet Feminin, ediția 20212022.
Sub supravegherea reprezentanților Federației Române de Baschet au fost extrase din urnă, rând pe rând, numele echipelor, tragerea la sorți efectuându-se fără capi de serie, cu mențiunea ca echipele ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și CSM Satu mare nu vor participa în Turul 1, fiind calificate direct în turul 2 al Cupei României.
Astfel, în zilele de 25 și 29 septembrie, în primul tur al Cupei României la Baschet Feminin se vor juca, în sistem dublă manșă, partidele:
BC Sirius Târgu Mureș – AC Triumf Botoșani CSM Alexandria – CSU Alba lulia
ACS KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet UAV Arad CS Agronomia București – CSTBv CSU Olimpia Brașov
CSM Târgoviște – CS Rapid București
CS Universitatea Cluj-Napoca – Phoenix CSU Simona Halep Constanța
În turul 2 al CRBF, care se va desfășura în datele de 29 decembrie 2021 și 05 ianuarie 2022, în sistem dublă manșă (tur-retur), vor participa ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare împreună cu cele 6 învingătoare din masa dublă a turului 1.
Turneul Final 4 al CRBF va avea loc în datele de 26 și 27 februarie 2022.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

START ÎN COMPETIȚIILE DE FOTBAL FEMININ

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat astăzi referatul departamentului competiții și fotbal feminin, prin care s-au stabilit datele de start ale Ligii 3 Feminin și campionatelor naționale de junioare U15 și U17.LIGA 3 FEMININCel de-al treilea eșalon fotbalistic dedicat fotbalului feminin va debuta pe 26 septembrie, cu 13 echipe […]