CSM TÂRGOVIŞTE ÎŞI AŞTEAPTĂ ADVERSARA ÎN CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

În competiţie s-au înscris doar cluburi din prima ligă, adică 11 în total. Cum patru sunt calificate direct în sferturi (Volei Alba Blaj, CSM Târgovişte, Ştiinţa Bacău şi CSM Lugoj), mai rămân 7 care să lupte în primul tur. „U” Cluj a tras lozul câştigător şi nu şi-a găsit adversară în primul tur, aşa că va juca şi ea direct în sferturi, contra campioanei, Volei Alba Blaj.
Din celelalte trei partide, una se dispută azi, CS Medgidia – FC Argeş se dispută marţi, de la ora 17.00. Celelalte două, Rapid – Dinamo (18.30) şi CSO Voluntari – Belor Galaţi (14.00) se joacă miercuri.
Dacă se păstrează tradiţia, partida de marţi, dintre nou-promovate, va putea fi văzută pe pagina de Facebook a celor de la Medgidia, care şi-au făcut un obicei ce sper să devină molipsitor la toate celelalte formaţii din voleiul românesc, de a transmite în direct meciurile.
Cupa României (f), ediţia 2019/ 2020
Etapa 1 (16 octombrie) Marţi, 15 octombrie
17.00: CS Medgidia – FC Argeş
Miercuri, 16 octombrie
14.00: CSO Voluntari -CSU Belor Galaţi 18.30: Rapid – Dinamo
Sferturi de finală (21 decembrie)
Ştiinţa Bacău – Medgidia/ FC Argeş Voluntari/ Galaţi – CSM Târgovişte CSM Volei Alba Blaj – U Cluj Rapid/ Dinamo – CSM Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, NEMIŞCATĂ DE PE LOCUL 76

Simona Halep se menţine pe locul 6, cu 4.962 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Lider este în continuare aus-tralianca Ashleigh Barty, cu 7.096 de puncte. În Top 100 se mai află Sorana Cîrstea, care se menţine şi ea, pe 76, cu 793 puncte. Dintre românce, în Top 200 […]