CSM TÂRGOVIŞTE ÎN CEV CUP

Mihai ROŞOIU
0 0

1. CSM Bucureşti – campioană a României şi câştigătoare a Cupei României la volei feminin, participă în Liga Campionilor
2. CSM Volei Alba Blaj – participă în Liga Campionilor
3. Ştiinţa Bacău – calificată pentru Cupa
CEV
4. CSM Târgovişte – calificată pentru Cupa CEV
5. UVT Agroland Timişoara – calificată pentru Cupa Challenge
6. CSM Lugoj – calificată pentru Cupa Balcanică
7. Dinamo Bucureşti
8. Universitatea NTT Data Cluj
9. ACS Penicilina Iaşi
10. CSU Medicina CSŞ Tîrgu Mureş Reamintim că turneul locurilor 7-10 a
fost anulat în urma deciziei din 26 februarie 2018 a Comitetului Director al Federaţiei Române de Volei, iar clasamentul final a rămas cel fixat după sezonul regulat. Nu a retrogradat nicio echipă. Au promovat din Divizia A2: CSU Galaţi şi CSU Oradea.
Precizare importantă în legătură cu participarea în Cupele Europene: primele cinci clasate şi-au câştigat doar
DREPTUL DE ÎNSCRIERE în
competiţiile respective! Este posibil ca, din motive financiare, una sau mai multe dintre ele să refuze participarea şi să renunţe la înscrierea în respectivele Cupe Europene, aşa cum s-a mai întâmplat în ultimii ani, în cazul formaţiilor româneşti.
Precizare importantă în legătură cu participarea în campionat: regulamentele Federaţiei Române de Volei prevăd că, în cazul în care rămân locuri libere în Divizia A1, acestea pot fi ocupate, în ordine, de echipele clasate pe locurile 3 şi 4 în turneul de promovare (Rapid Bucureşti şi FC Argeş Piteşti), apoi de cele două retrogradate din Divizia A1 (din campionatul fetelor nu a picat nimeni în acest sezon!), apoi de formaţii invitate de FR Volei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cele două zile de weekend la Festivalul Babel, foarte pline

Sâmbătă, seria spectacolelor s-a deschis la Muzeul de Istorie, de la ora 17:00, cu Bring your own SSIP in Romania, o producţie a companiei coreene HaVokA Project care abordează teme sociale şi personale într-o societate care îşi caută permanent echilibrul. De la ora 19:00, în Sala Mare, Antigona, de la […]