CSM TÂRGOVIȘTE A RATAT BRONZUL ÎN CAMPIONATUL DE BASCHET FEMININ

Date:

Punct final în seria disputată pentru medaliile de bronz din primul eșalon al baschetului feminin românesc. Campioana ultimelor ediții, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a trecut, după meci decisiv, de CSM Târgoviște și a încheiat competiția pe treapta a treia a podiumului.

În primele două jocuri ale finalei mici, ambele formații și-au adjudecat avantajul terenului propriu (82-57 la Sfântu Gheorghe, 71-64 la Târgoviște), așa că seria a revenit la Sfântu Gheorghe pentru meciul decisiv.

Partida din Sepsi Arena a început și s-a încheiat într-o relativă notă de echilibru, însă mereu cu un ușor avantaj al gazdelor. Diferența decisivă s-a făcut în sfertul al treilea, adjudecat de gruparea covăsneană cu un avantaj de 11 puncte. Zoran Mikes a rulat întregul lot avut la dispoziție, însă remarcatele au fost Jankovic, Armanu și Nystrom.

De partea celalaltă, tehnicianul Cătălin Tănase a beneficiat de evoluții consistente ale lui Vîrjoghe, Chivu-Savu și Redmond (toate cu peste 10 puncte înscrise), însă acestea nu au fost de ajuns pentru a repeta un rezultat precum cel din jocul al doilea, disputat în sala „Ioan Valerian”.

S-a încheiat 87-69 (23-21, 18-14, 27-16, 19-18) pentru Sepsi SIC care a cucerit astfel medaliile de bronz din Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95, după opt ani în care echipa din Sfântu Gheorghe a dominat baschetul feminin de club din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...