CSM TÂRGOVIȘTE A FOST ELIMINATĂ DIN CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

Phoenix CSU Simona Halep Constanța s-a bazat pe o jucătoare nouă în returul cu CSM Târgoviște din sferturile Cupei României de Baschet Feminin, transferul lui Lauren Nicole Brozoski fiind anunțat în dimineața meciului.
Brozoski a jucat la Constanța și în stagiunea 201920, când a fost cea mai bună marcatoare din LNBF, cu 21.3 puncte în medie. În cele 23 de apariții de atunci în Liga Națională, sportiva din Statele Unite și-a trecut în cont 4.3 pase decisive, 4.0 recuperări și 2.4 intercepții, cu 18.0 unități la eficiență.
„Boogie” Brozoski s-a remarcat în acel sezon cu recordul de puncte marcate (35) într-un meci pentru o jucătoare de la Phoenix și cu 47 de unități la eficiență, de asemenea record într-o singură partidă pentru formația dobrogeană.
Sportiva în vârstă de 24 de ani s-a regăsit pe foaia de joc în returul sferturilor CRBF, fiind utilizată pentru aproape 18 minute, anunță baschet.ro.
În timpul petrecut pe parchet, Brozoski a avut 3/9 din acțiune și 2/2 de la linia de fault, terminând meciul cu 9 puncte, 2 pase decisive și 2 turnovers. Două reușite au venit din interiorul arcului de cerc, iar un coș l-a marcat de la distanță.
Phoenix Constanța s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după 86-59 în returul cu CSM Târgoviște și 163-115 la general.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOI RESTRICȚII PENTRU SUPORTERI ÎN SPORTUL ROMÂNESC

Valul cinci al pandemiei de COVID-19 lovește cu putere sportul mondial. Momentan, în România situația nu este alarmantă. Totuși, autoritățile au conceput un nou set de restricții anti-Covid pentru suporteri.Numărul foarte mare de infectări a dus la aplicarea unor noi restricții radicale în mai multe țări. Momentan, în țara noastră […]