CSM PIERDE ŞI DERBY-UL DE TRADIŢIE AL BASCHETULUI ROMÂNESC. ICIM Univ. Vasile Goldiş – CS Municipal Târgovişte 72-69(11-14, 26-16,17-12, 7-19, 11-8)

Mihai ROŞOIU
0 0

Univ. Goldiş ICIM şi CSM Târgovişte au oferit un nou duel spectaculos, în nota obişnuită a întâlnirilor dintre cele două mari rivale de-a lungul timpului. Câştig de cauză de această dată a avut formaţia arădeană, impunându-se după o repriză de prelungiri, scor 7269, informează site-ul baschetarad.ro
ICIM-ul a reuşit din nou în acest sezon să dea peste cap toate calculele specialiştilor. Cu o apărare mult mai compactă şi agresivă, „galben-albastrele” au administrat marii rivale o nouă înfrângere în clasicul derby al baschetului feminin românesc. Dacă mai punem la socoteală faptul că, în sfârşit în acest sezon, aruncările de la distanţă au intrat (6 la număr), atunci tabloul unei victorii importante e complet.
După patru insuccese consecutive, şocul schimbării băncii tehnice a echipei a avut efectul scontat. Sârbul Bogdan Bulj a debutat cu dreptul la Arad, şi încă în ce meci, unul care a avut nevoie de cinci minute suplimentare pentru stabilirea învingătoarei, titrează baschetarad.ro.
Începutul a fost mai greoi pentru arădence în întâlnirea cu CSM-ul din Târgovişte, dar încet şi sigur, cârma jocului a fost preluată de formaţia noastră. Trioul sârbesc Hadzovic, Karakasevic şi Pasic a funcţionat excelent, aducând ICIM-ul pe tabelă chiar şi la 12 puncte distanţă faţă de adversară.
Finalul a fost unul pe muchie de cuţit. Lipsa de precizie a gazdelor la finalizare, presărată cu câteva greşeli de arbitraj, dar şi neatenţie din partea oficialilor de la masa de joc, oaspetelor li s-au permis să revină în joc, egalând disputa la finalul timpului regulamentar. Au urmat cinci minute de luptă şi tensiune, gestionate în final foarte bine de arădence.
S-a terminat 72-69 (1114, 26-16, 17-12, 7-19, 11-8), iar Aradul e încă în cărţi pentru calificarea în prima grupa valorică (1-6). Poate cel mai important lucru obţinut după acest meci e încrederea recâştigată a jucătoarelor, mai ales că urmează duelul decisiv cu Satu Mare, de săptămâna viitoare, concluzionează baschetarad.ro.
Marcatoare:
ICIM: Pasic 17 puncte, Hadzovic 17, Karakasevic 15, McGuire 10, Stroman 7 şi Nagy
6.
CSM Târgovişte: Poole 24, Toma 18, Coker 12, Green 7, Vîrjoghe 6 şi Fodor 2

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În ultimele 24 de ore, poliţiştii dâmboviţeni au aplicat 185 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.010 lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente care ar putea afecta minivacanţa cetăţenilor. Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 14 evenimente, dintre care nouă au fost sesizate prin […]